(Poistunut julkaisusta)

Kaivonporaajan Rekrykoulutus
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Uusi ura kaivonporaajana? Rototec, Barona ja Amiedu yhdessä kouluttavat ja rekrytoivat kaivonporauksen tulevia ammattilaisia! Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia uuden uran kaivonporaajana ilman aikaisempaa alan kokemusta.

Mitä koulutus sisältää?

Kaivonporaajan työvoimakoulutus alkaa marraskuussa ja kestää kolme kuukautta. Koulutusaikana pääset oppimaan käytännön työtehtävissä ammattilaisten johdolla. Rekrykoulutus rakentuu 20 lähiopetuspäivästä sekä 40 päivän työssäoppimisesta Rototecin työkohteissa. Rekrykoulutuksen tavoitteena on vakituinen työsuhde ohjelman jälkeen ja koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus järjestetään suomeksi.

Millaista on kaivonporaajan työ?

Työ kaivonporaajana sopii erityisesti koneista ja tekniikasta kiinnostuneille ja työ on itsenäistä, vapaata ja vastuullista. Työtä tehdään yhdessä työparin kanssa vapaasti valitsemalla työrytmillä pääosin ulkotöinä. Kaivonporaaja saa Rototecilta työkohteet ja sen jälkeen itsenäisesti koordinoi kaivon poraamisen siihen asti, kunnes kaivo on porattu. Rototec on Euroopan suurin ilmastoystävällisten geoenergiaratkaisujen toimittaja ja alan innovatiivinen uudistaja. Työskentely Rototecilla on palkitsevaa, sillä liiketoiminta vähentää ympäristölle haitallisten energiaratkaisujen tarvetta. Kaivonporaajana saat hyvän ansion tekemästäsi työstä.

Odotamme hakijalta:

  • B-luokan ajokorttia, C-luokan ajokortti on eduksi, mutta ei välttämätöntä
  • Katsomme eduksi aiemman kokemuksen hitsaamisesta tai maarakennuskoneiden huolto- ja korjaustöistä
  • Oma-aloitteellisuutta ja itsenäistä työotetta
  • Asennetta ja halua oppia uutta
  • Kiinnostusta koneisiin ja tekniikkaan
  • Mahdollisesti matkustusvalmiutta

Kiinnostuitko?

Rekrykoulutus on ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys uuteen ammattiin. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi. Lyhyen koulutuksen kautta mahdollisuus hyviin ansioihin. Tavoitteena on vakituinen työsuhde koulutuksen jälkeen ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät työnantajan palvelukseen. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille ja esimerkiksi määräaikaisessa työsuhteessa oleva, keikkatyötä tekevä tai irtisanottu henkilö voi hakea koulutukseen.

Lue lisää koulutuksesta sekä kaivonporaajan työstä täältä: https://insights.barona.fi/kouluttaudu-kaivoporaajaksi

Koulutukseen hakeminen:

Rekrykoulutuksen haku on kaksivaiheinen ja molemmat hakemukset tulee täyttää, jotta koulutukseen voidaan valita hyväksytysti. Täytäthän Rekrykoulutuksen hakemukset alla olevassa järjestyksessä, vaikka se voi tuntua hieman työläältä:

  1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687797 (URA-numero 687797)

  2. Täytä hakemuksesi Baronan järjestelmään oheisen "Hae"-painikkeen kautta, täytäthän huolellisesti myös tämän Baronan järjestelmän hakemuksen.

Koulutuksesta ja sen sisällöstä antaa lisätietoja Amiedussa Timo Rajala, puh. 0400 373 873, timo.rajala@timrock.fi

Koulutuksen haastattelut ja lähiopetuspäivät järjestetään pk-seudulla. Työssäoppismisjakso voi olla mahdollista suorittaa myös muualla Suomessa, riippuen Rototecin työkohteista.

Työvoimakoulutuksen ajalta sinulla voi olla mahdollisuus saada työttömyysetuutta, työttömyysetuuden korotusosaa sekä kulukorvausta, joiden maksamisesta etuuden maksaja KELA tai työttömyyskassa päättää. Lisätietoja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi