(Poistunut julkaisusta)

Kaivonporaaja - Pirkkala
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020
Etsimme liiketoiminnan kasvun vuoksi asiakkaalleemme, Pirkanmaan Porakaivo Oy:lle, kaivonporaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toiminta alueemme on pääasiassa Pirkanmaa ja Kanta-Häme. Avainasioita tekemisessämme ovat työturvallisuus, laadukas tekeminen ja erinomainen asiakaspalvelu. 

Kaivonporaaja

Työ on käyttövesi- ja energiakaivojen poraamista asiakkaidemme luona, asiakkaamme ovat sekä kuluttajia että yrityksiä. Saat alussa kattavan perehdytyksen työhön, laitteisiin ja järjestelmiin sekä jatkuvan kokeneiden kollegoittesi tuen, jonka jälkeen pääset työkohteisiin itsenäiseen työhön. Työ pitää sisällään poraustyömaan pystyttämisen, mahdollisesti maaputkien hitsaamisen, poraamistyön ja sen oheistyöt, porauskaluston ja poravaunun lastaukset ja huollot, putkien lastaukset, työkoneiden pesut ja tankkaamiset. 
Odotamme sinulla olevan jo aiempaa kokemusta itsenäisestä kaivonporauksesta, maastoajo taitoa ja ymmärrystä isoista työkoneista. Työ vaatii työturvallisuus- ja tulityökortit ja mielellään myös kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyyden. Sovit erinomaisesti porukkaan jos olet asiakaspalveluhenkinen, ongelmanratkaisukykyinen ja itsenäiseen työhön tottunut.
Tarjoamme sinulle joustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joustavat työajat, hyvän ansiotason ja työn josta pääsee illaksi kotiin. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi . Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi