Kaivoksentyönjohdon kesälomasijaista 
Nordkalk Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen kalkkibisneksen rokkistarojen kanssa? Meillä on tarjolla monenlaisia kesätöitä, joissa saat monipuolista työkokemusta, kenties jo tulevalta opiskelualaltasi. Mielenkiitoisen tekemisen lisäksi meillä on kaverin auttamisen kulttuuri ja työtäsi ohjaavat kesän aikana mukavat esimiehet ja työkaverit. 

Nordkalk hakee Lappeenranta-Vimpeli-Kokkola-Vampula-Siikainen yksikköön

Kaivoksentyönjohdon kesälomasijaista 

Työtehtäviin kuuluvat kaivoksen tuotannon työnjohdon, avolouhos ja/tai murskaus- nostolinja, päivittäiset tehtävät. Kaivoksen tuotannon työnjohtajalla on operatiivinen vastuu kivituotannosta. Hänen välittömään alaisuuteen kuulu, avolouhos 19 henkilöä ja murskaus- nostolinja 9 henkilöä. Tämän lisäksi yhteydenpito asiakastehtaisiin, urakoitsijoihin, laboratorioon sekä osaston koko henkilöstöön on päivittäistä. Esimiehenä sinun tulee olla tarvittaessa yhteydessä palkanlaskijaan, työterveyshoitajaan, osto-osastoon sekä liikkuvan kaluston huollosta vastaavaan tahoon. 

Työ on päivätyötä haastavassa tehdas –ja kaivosympäristössä. Suunnitelmallisuus ja nopeasti vaihtuvat tilanteet vaativat hyvää harkintakykyä ja nopeaa päätöksentekokykyä.

Työ edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoa eri osastojen, urakoitsijoiden ja oman organisaation koko henkilöstön kanssa. Työ on kesätyö, jonka ajankohta on touko-elokuu 2021. Työhön vaaditaan 18 vuoden ikää. 

 Edellytämme sinulta ammattikorkeakouluopintoja tekniikan alalta sekä voimassaolevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Arvostamme hyvää englanninkielen taitoa sekä yleisimpien IT-järjestelmien (Excel, Word, IFS) tuntemusta. Eduksi katsotaan kokemus teollisuudessa työskentelystä sekä motivaatio ja halu oppia tuntemaan uusia laitteistoja.

Nordkalk on tupakkatuotteeton työpaikka

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Toimimme aina vastuullisesti työntekijöitämme kohtaan. Kesätyöntekijöiden arjessa tämä näkyy seuraavin tavoin:  

Hyvä hakijakokemus: Meille on helppo jättää työpaikkahakemus ja vastaamme kaikille hakijoille.

Mielekäs työ: Olemme saaneet vuosittain hyvää palautetta kesätyötehtävistämme ja mukavista työkavereista. 

Perehdytys ja ohjaus: Sinua perehdytetään ja ohjataan työtehtäviin ja pääset tutustumaan muihin kesätyöntekijöihin Tervetuloa taloon -päivänä joka vietetään Espoon turvapuistossa.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus: Kesätyöntekijänä sinua ei jätetä työyhteisön ulkopuolelle vaan pääset osalliseksi samoista jutuista kuin muut kollegasi. 

Kohtuullinen palkka: Palkka maksetaan työehtosopimuksen mukaan ja tarkistetaan kokemuksen karttumisen myötä.

Kirjallinen työsopimus ja todistus: Työsuhteen alkaessa saat kirjallisen työsopimuksen ja työn päätyttyä sinulle kirjoitetaan pyydettäessä työtodistus. 

#rockstarsinlime #nordkalk # VKD 

Emme valitettavasti pysty vastaamaan kesätyökyselyihin puhelimitse. Jos sinulla on kysymyksiä kesätyöhakuun liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen recruitment@nordkalk.com. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan kesätyöpaikkoja täytettäessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot