(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkonekuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020

Ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa kaivataan kesäsesonkiin!

Eduksi voidaan katsoa alan koulutus tai muutoin alalta kertynyt kokemus ja ammattitaito. Jos sinulla on kokemusta muidenkin maanrakennuskoneiden käytöstä, kerrothan siitäkin.

Jyväskylän seudulla sijaitsevan työn työtehtävät voivat vaihdella aina yksinkertaisista tehtävistä vaativiinkin työkokonaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos koet olevasi sopiva henkilö hakemaamme paikkaan!

Töiden kesto on sovittavissa tilanteen mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista aloittaa jo ennen kesää tilanteen ja tarpeen mukaan sekä jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Lisätietoja antaa Aleksi Arjakka 0400 278 937. Laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta. Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.