(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkonekuljettaja Lahteen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Toimenkuva
Etsimme Lahteen kiinteistönhoito ja rakennuspuolen asiakasyritykseemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa. Työnkuvaan kuuluu muun muassa kumitela-alustaisella kaivinkoneella mullan tasausta. Työmaat sijaitsevat Lahdessa ja lähikunnissa, ja työmaalle pääsee tarvittaessa yrityksen autoilla. Työaika pääsääntöisesti päivätyötä, noin 8-10h päiviä, poikkeustapauksia lukuunottamatta.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus kaivinkoneenkuljettajan töistä, luotettavuus, reipas asenne, sekä halu oppia tarvittaessa myös uusia työtehtäviä. C-kortti, sekä muiden työkoneiden käyttötaito katsotaan myös eduksi.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi. Liitä mukaan myös CV. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi. Työt alkaa sopimuksen mukaan pian.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
2-3/kk
Lisätietoja
Niko Reinikainen, Niko.Reinikainen@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.09.2019 mennessä.