(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettajan avustaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme nyt kaivinkonekuljettajan avustajaa Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työ sisältää lapio- ja haravatöitä sekä kaivinkoneen kuljettajan avustamista, kuten ohjaamista.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta ensisijaisesti viherrakennukseen liittyvistä lapiotöistä. Arvostamme etenkin tarkkuutta ja rauhallisuutta. Työ vaatii piirrustusten lukutaitoa ja laserien käytön hallintaa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Tunnetko viherrakennuksen salat, etkä karta fyysisiäkään töitä? Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.