(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettajan apulainen (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme erittäin ripeällä aikataululla kaivinkoneenkuljettajan apulaista Kangasalle. Tehtävässä aloitetaan 3.8. alkaen, ja töitä on tiedossa marraskuulle saakka ja säiden mukaan mahdollisesti pidemmällekin loppuvuoteen.

Kaivinkoneenkuljettajan apulaisen tehtävässä avustetaan koneenkuljettajaa kaivuutöissä ja merkinantajana. Tärkeimpänä työvälineenä toimii lapio ja työssä käytetään myös tasolaseria mittaamiseen. Kaikkiin työvaiheisiin koulutetaan työkohteissa, joten aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ei välttämättä tarvita. Työssä ei myöskään tarvita voimassa olevia työturva- tai tieturvakortteja. Tärkeimpinä ominaisuuksina työntekijässä arvostetaan ahkeruutta, oppimishalua ja säännöllisyyttä esimerkiksi työaikojen suhteen. Työssä tarvittava turvavarustus järjestetään työntekijälle.

Työkohteista suurin osa sijaitsee Kangasalan keskusta-alueella, ja mahdollisiin kauempiin työkohteisiin liikutaan yrityksen kalustolla Kangasalta käsin. Työntekijältä toivotaan kuitenkin traktoriajokorttia tai B-ajokorttia, sillä työpäivän aikana yrityksen kalustolle saattaa tulla siirtoajojen tarvetta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Paikka täytetään nopeasti, joten täytä hakemus pian oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Soitot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508.