Kaivinkoneenkuljettaja
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista KAIVINKONEKULJETTAJAA!

Kohteet ovat monipuolisia rakennus- ja infrakohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Odotamme työntekijältä luotettavuutta, tarkkuutta ja oma-aloitteista työotetta. Työntekijän tulisi pystyä työskentelemään myös itsenäisesti haastavissakin työolosuhteissa. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta kaivuutöistä vaihtelevissa kohteissa. 

Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Plussaa voimassa olevasta tieturvakortista. 


Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää soita numeroon 040 689 5300.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot