Kaivinkoneenkuljettaja
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Hei sinä kokenut konekuski! Haluatko istua kotisohvan sijasta kaivinkoneessa? Hae nyt sillä etsimme asiakkaallemme kahta kavinkoneenkuljettajaa / konekuskia pääkaupunkiseudulle. Työkohde sijaitsee aluksi Keravalla mutta voi vaihtua kevään/kesän aikana.

Työssä tarvitset voimassa olevan tieturva- ja työturvallisuuskortin, kykyä itsenäiseen työhön, motivoituneen työasenteen, joustavuutta työaikojen suhteen ja kokemusta konekuskin hommista vähintään vuoden ajalta. Taso-ja putkilaserin sekä piirustusten lukutaito katsotaan eduksi.

Työt alkavat toukokuun puolessa välissä / sopimuksen mukaan ja työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle. Palkkaus kilpailukykyisesti TES/ sopimuksen mukaan.

Jätä työhakemus oheisen lomakkeen kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Jos sinulla on kokemusta muidenkin maanrakennuskoneiden käytöstä ja/tai kiinnostusta perämiehen tehtäviin niin kerrothan siitäkin! Etsimme myös perämiehiä!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450399
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki