Kaivinkoneenkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Etsimme asiakkaallemme Kuopion talousalueelle kaivinkoneenkuljettajaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta maanrakennustyöstä ja kaivinkoneen käytöstä sekä itseohjautuvaa työotetta. Työssäsi hallitset tela-alustaisen kaivinkoneen.

Hakijan eduksi luetaan aikaisempi kokemus kunnallisteknisistä rakennustehtävistä sekä 3D-koneohjausjärjestelmän käytöstä ja maanrakennusalan koulutus.

Tehtävä edellyttää voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturva1-kortteja, lisäksi EA1- kortti on eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, lähetä hakemus viipymättä! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442354
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Maaninka, Siilinjärvi