Kaivinkoneenkuljettaja
Terrafame Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2021

Oletko sinä uusi
KAIVINKONEENKULJETTAJAMME?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen
ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Haemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Suomen suurimmalle kaivokselle Sotkamoon. Tehtävääsi kuuluu mm. louheiden ja murskeiden kuormaus tuotannon kaivinkoneella.

Sinulla on ammattimainen asenne ja aikaisempaa kokemusta kaivinkonetöistä. Olet oma-aloitteinen ja luotettavaa tiimipelaaja. Turvallisuusasioiden huomioiminen on sinulle tärkeää.

Etsimme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian
kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Täytäthän hakemuksesi
viimeistään 18.4.2021 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi.
Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-15 käyttöinsinööri Antti Niskanen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Terrafame
Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot