(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Etsimme nyt ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa!

Sinulta toivomme koulutusta alalle tai työkokemuksen kautta kertynyttä osaamista vastaavista työtehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiseen. Kerrothan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta muidenkin maanrakennuskoneiden käytöstä, sekä minkälaisia kaivinkoneita olet aiemmin käsitellyt.

Hämeenlinnan seudulla sijaitsevan työn työtehtävät voivat vaihdella aina yksinkertaisista tehtävistä vaativiinkin työkokonaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos koet olevasi sopiva henkilö hakemaamme paikkaan!

Töiden kesto on sovittavissa tilanteen mukaan. Meiltä saat laadukkaat työvaatteet ja varusteet!

Jos kuvaus kolahti sinuun, laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta. Suoritamme haastatteluita jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.