(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA Rovaniemelle.

Tehtävänäsi on toimia kaivinkoneenkuljettajana Rovaniemen alueella. Työt tehdään minikaivinkoneella ja painottuvat pääasiassa kaapelitöihin, mutta myös muita kohteita kuten omakotitalojen pihoja voi tulla. Työt ajoittuvat arkipäiville maanantaista-perjantaihin ja alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät loppusyksyyn, mahdollisesti talveen saakka.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asenne ja motivaatio työntekoon on kunnossa, ja olet valmis hyppäämään myös kaivurin ulkopuolelle jalkamiehen hommiin. Edellytämme hakijalta tieturva- ja työturvallisuuskorttia. C-kortti katsotaan eduksesi. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ota suoraan puhelimella yhteyttä. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Tea Ollilalta 050 409 7304 / tea.ollila@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.