(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2020

Ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa kaivataan kesäsesonkiin!

Eduksi voidaan katsoa alan koulutus tai muutoin alalta kertynyt kokemus ja ammattitaito. Jos sinulla on kokemusta muidenkin maanrakennuskoneiden käytöstä, kerrothan siitäkin.

Työtehtävät voivat vaihdella aina yksinkertaisista tehtävistä vaativiinkin työkokonaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos koet olevasi sopiva henkilö hakemaamme paikkaan, niin katsotaan sinulle sopiva työmaa!

Töiden kesto on sovittavissa tilanteen mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista aloittaa jo ennen kesää tilanteen ja tarpeen mukaan sekä jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.
Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!