(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Kevät saapuu ja niin alkaa myös jokakeväiset kaivuutyöt. Me WorkPowerilla etsimme kaivinkoneenkuljettajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen Pirkanmaalle.

Kyseessä on katusaneeraus vaihtuvissa kohteissa. Työtä tehdään pääasiassa 19-tonnisella pyöräalustaisella kaivurilla, jonka avulla kaivetaan jäte- ja hulevesiputkia. Työ vaatii tarkkuutta sekä muutaman vuoden aiempaa kokemusta maanrakennustöistä. Apunasi toimii Novatronin 3D-koneohjausjärjestelmä, jonka avulla pääset työssäsi parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Toivommekin aiempaa kokemusta kyseisen järjestelmän käytöstä.

Työssä menestyminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia, sekä tahtoa tehdä työt viimeisen päälle hyvässä hengessä ja rouheella asenteella. 

WorkPower on kotimainen ja vakavarainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan. Jokainen WorkPowerin työntekijä saa itselleen sopivat ja laadukkaat työvarusteet työsuhteensa ajaksi. Lisäksi osaava raksatiimimme auttaa ja tukee työntekijöitämme päivittäisissä työasioissa! Järjestämme myös yhteistä tekemistä säännöllisesti työsuhde-etujemme lisäksi.

Aluksi sopimus solmitaan työntekijän ja WorkPowerin välille, minkä jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksen omille listoille. Aloitamme haastattelut heti hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nyt ei oo häpee olla nopee!

Täytä hakemus palkkatoiveineen välittömästi nettisivujemme kautta ja soita haastatteluaikaa suoraan HR-koordinaattori Jasmilta numerosta 040 646 2426.

Avainsanat: kaivinkoneenkuljettaja, kaivinkonekuski, kaivurikuski, tampere, pirkanmaa, kokoaikatyö