(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Onko sinulla kokemusta kaivinkoneenkuljettajana toimimisesta? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä tarjolla!

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoisia KAIVINKONEENKULJETTAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tehtävänäsi on toimia kaivinkoneenkuljettajana Lahden alueella. Työt ajoittuvat arkipäiville maanantaista-perjantaihin ja ovat pääasiassa päivätyötä, mutta kiireaikoina työajoissa vaaditaan joustoa. Asiakkaallamme on tarjota eri pituisia määräaikaisia työsuhteita ja ne alkavat sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asenne ja motivaatio työntekoon ovat kunnossa. Edellytämme hakijalta tieturva- ja työturvallisuuskorttia. Valittavan henkilön täytyy kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja odotamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.