(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Haemme nyt asiakkaallemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA.

Tehtävänäsi on toimia kaivinkoneenkuljettajana kaapelitöissä Rovaniemen alueella. Työt tehdään minikaivinkoneella ja kohteet sijaitsevat pääasiassa keskustan tuntumassa. Työt ajoittuvat arkipäiville maanantaista-perjantaihin ja alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alkutalveen saakka. Osaamisen näytön myötä työt jatkuvat heti ensi keväänä. Keksitään talven ajaksi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan jotain muuta hommaa, kuten pyöräkonetöitä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asenne ja motivaatio työntekoon on kunnossa. Edellytämme hakijalta tieturva- ja työturvallisuuskorttia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ota suoraan puhelimella yhteyttä. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.