(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista KAIVINKONEENKULJETTAJAA.

Tehtävänäsi on toimia kaivinkoneenkuljettajana maakaapelitöissä Suomen- ja Pohjois-Ruotsin alueella. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja työreissut tehdään 3-5 hengen työporukalla, jonne kuljetaan hyvin varustetuilla yrityksen autoilla ja yöpyminen kohteessa on järjestetty. Työt ajoittuvat arkipäiville maanantaista-torstaihin, joten viikonloppuvapaille pääset jo torstaina. Töihin lähdetään ja kalusto kerätään mukaan Torniosta, joten asuinpaikkakuntasi voi olla missä päin tahansa Suomea. Työn mukavuuden ja viihtyvyyden kannalta tarjoamme uuden kaluston ja hyvät puitteet ja laitteet työskentelyyn, kilpailukykyisen palkkauksen, työvaatetuksen ja laajennetun työterveyshuollon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta vastaavista maanrakennus- ja kaapelitöistä sekä asenne ja motivaatio työntekoon on kunnossa. Eduksi katsomme kauhanpyörittäjän käyttökokemuksen, pyöräalusteisen kaivinkoneen käytön, kartanlukutaidon (kaapelikoodit) sekä tietokoneen ja älypuhelimen hyvän käytön.

Työssä vaadittavat kortit: C-kortti, tieturva-, sähkötyö-, työturvallisuus- ja EA-kortti. Mikäli näitä ei vielä ole niin katsotaan yhdessä, miten ne voisi suorittaa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ota suoraan puhelimella yhteyttä. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.