(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme asiakkaallemme kaivinkonekuljettajaa.
Työkohteet sijaisevat Varkaudessa ja Varkauden lähiympäristössä.

Etsimme henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta ja mielellään kokemusta myös salaojitustöistä.

Työt alkavat viimeistään kesäkuun alussa, mielellään jo aiemminkin. Töistä on ainakin elokuun puoleen väliin saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

Eduksi luetaan, mikäli hakijalta löytyy C-kortti.

Haemme omatoimista ja tehtävänsä osaavaa kuljettajaa, joka on yhteistyökykyinen ja tarvittaessa nousee pois kopista ja tarttuu lapion varteen.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.