(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Kuopion talousalueelle kaivinkoneenkuljettajaa.

Työt painottuvat hulevesiliittymien peruskorjaustehtäviin, joten aikaisempi kokemus kunnallisteknisistä rakennustehtävistä on eduksi.

Tehtävä edellyttää voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturva1-kortteja, lisäksi EA1- kortti on eduksi.

Työtehtävät alkavat toukokuun aikana, ja työsuhde solmitaan aluksi vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta, osaavalle tekijälle luvassa on kuitenkin mitä todennäköisimmin vakituinen työsuhde vuokratyösuhteen jälkeen.

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, lähetä hakemus viipymättä! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.