(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Etsimme Naantaliin ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu saneerauskohteen maanrakennustyöt kaivinkoneella.

Jos sinulla on kokemusta vastaavasta työstä, niin ota yhteyttä pikimmiten! Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on ma-pe klo 7-15.30. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Maksamme vähintään TESin mukaisen palkan lisineen, lomakorvaukset sekä mahdolliset työkalu- ja matkakorvaukset. Halutessasi tarjoamme sinulle hyvälaatuiset työvaatteet ja suojaimet. Mikäli työssä tarvittavat korttisi umpeutuvat, hoidamme kurssit ja niiden kustannukset. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut Mehiläisessä ja tapaturmavakuutuksista vastaa Lähitapiola.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Olemme yhteydessä pikaisesti heti hakemuksesi saavuttua. Työllistämme Turun seudulla runsaat sata rakennusalan työntekijää noin 40:ssä eri työkohteessa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Lammi, p. 0400 317 834 ja Anu Hampunen, p. 050 4707 321.


Toimistomme sijaitsee osoitteessa Ratapihankatu 53 (Koulukadun ja Puistokadun välissä), valkoisen talon toisessa kerroksessa. Täällä sinua palvelee Smilen iloinen 16:n hengen toimistoväki.


Smile. Ilon kautta töihin!