(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
Tapani Saari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Tapani Saari Oy
Tapani Saari Oy on kokenut laaja-alaisten maarakennus- ja purkutöiden palveluliike. Yrityksen asiakkaita ovat kaiken kokoiset palveluntarvitsijat yksityisistä rakentajiista aina julkisen sektorin suuriin rakennuskohteisiin. Tapani Saari Oy työllisti vuonna 2017 n. 20 henkilöä liikevaihdon ollessa n. 4 M€. Yrityksellä on urakoita/työmaita Pohjois-Pohjanmaalla, sekä Itä- ja Etelä-Suomessa.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pohjois-Pohjanmaan ja/ tai Etelä-Suomen alueelle. Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista maanrakennustehtävistä sekä myös kaivinkoneella tehtävistä purkutöistä. Yrityksellä on urakoita/kohteita myös pääkaupunkiseudulla, eli työ vaatii matkustamista
Odotamme sinulta
Olet motivoitunut, yrittäjähenkinen ja Sinulla reipas asenne työtä kohtaan. Haluat kehittyä työssäsi ja toimia monipuolisesti erilaisissa maanrakennus ja purkutyökohteissa.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla tulee olla kaivinkoneella työskentelemisestä riittävän pitkä ja monipuolinen kokemus, jotta kykenet itsenäiseen, ripeään ja sujuvaan työskentelyyn. Työturva- sekä muut alan kortit katsotaan eduksi. Kaivinkoneen 3D-laitteiston tuntemus ja hyvä piirustusten lukutaito katsotaan hakijalle eduksi.
Muut tiedot
Palkkaus sopimuksen mukaan/ henkilön ammattitaidon ja kokemuksen perusteella.
Paikka täytetään heti, kun sopiva ammattilainen tehtävään löytyy. Hae paikkaa siis heti oheisesta linkistä tai sähköpostilla heikki.laitala@vmp.fi
Kesto
Sopimuksen mukaan, syksyyn
Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@vmp.fi, 040 1669005
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.06.2018 mennessä.