(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Tampereen alueelle.

Asiakkaallamme on kaksi työmaata Tampereella. Toinen työmaa on helpompi ja työt alkavat siitä. Mikäli homma sujuu kaivinkoneenkuljettajalta hyvin, siirtyy hän haastavammalle työmaalle. Haastavampi työmaa on vanhan rakennuksen pihapiirissä, jossa on puutarha, joten työskentely vaatii tarkkuutta.

Tiedossa mm. viemäröintien muutostöitä, johtojen putkitusta. Työtä tehdään yhdessä lapiomiehen kanssa. Ajettava kaivinkone on 5,5 tonninen telakaivuri, työn niin vaatiessa mahdollisesti isompi kone käyttöön.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta maanrakennuskoneenkuljettajan työstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Olethan lisäksi tarkka ja jämpti tekijä, jonka asenne työtä kohtaan on hyvä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön ennen töiden aloitusta.

Työn aloitus heti sopivan tekijän löydyttyä! Hyvälle kuskille hommia ainakin syksyyn asti ja mahdollisesti vielä pidempään.

Haluatko sinä päästä näyttämään kykysi haastavissa tehtävissä? Laita hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään.

Lisätiedot tarvittaessa katja.metsakyla@workpower.fi.