(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja (viherrakennus), Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020
Etsimme asiakkaallemme KOKENUTTA KAIVINKONEENKULJETTAJAA viherrakennukseen Lahteen.

Työtehtävänäsi on toimit kaivinkoneenkuljettajana viherrakentamisen ja sadevesijärjestelmien parissa. Työt sijaitsevat Lahdessa ja työkoneesi on 10 000 t Yanmar telakone.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä aiempaa kokemusta vihrerakentamisesta ja sadevesijärjestelmistä. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti, työturvallisuus- ja tieturvakortti.

Olet työtä pelkäämätön, joka joustavasti tarttuu hommaan kuin hommaan. Hoidat työsi tarkasti ja ratkaiset eteen tulevia ongelmia itsenäisesti.

Töitä on varmuudella kesäksi, mutta hyvän tekijän löytyessä töitä voi löytyä pidemmäksikin aikaan.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 0401731213 ja Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: maanrakennus, viherrakennus, viherrakentaja, kaivinkoneenkuljettaja, maanrakennuskoneenkuljettaja