(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja, Veljekset Kellola Oy
Veljekset Kellola Oy/Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys. Yritys tarjoaa ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Raahen seudulla, mutta tarvittaessa Veljekset Kellola palvelee ympäri Suomen. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkija-verkosto varmistaa riittävän kapasiteetin suurienkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisiin projektien toteuttamiseen.

Haemme asiakkaallemme Veljekset Kellola Oy:lle KAIVINKONEENKULJETTAJAA alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työmaaprojekti on ensi alkuun Pyhäjoella.

Edellytämme hakijalta:
- aiempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä
- piirustusten ja karttojen lukutaitoa
- tarkkuutta ja reipasta työasennetta
- työturvallisuus- ja tieturvakorttia.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian www.go-on.fi-sivujemme kautta ja olet mukana hakuprosessissa. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Essi Kalajanniska,
040 509 0658, essi.kalajanniska@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi