(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja, Veljekset Kellola Oy
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2018
Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys. Yritys tarjoaa ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Raahen seudulla, mutta tarvittaessa Veljekset Kellola palvelee ympäri Suomen. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkija-verkosto varmistaa riittävän kapasiteetin suurienkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisiin projektien toteuttamiseen.

Haemme asiakkaallemme Veljekset Kellola Oy:lle 3 KAIVINKONEENKULJETTAJAA alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta:
- aiempaa kokemusta maanrakennusalan monipuolisista tehtävistä
- piirustusten ja karttojen lukutaitoa
- matkustusvalmiutta reissutyöhön
- tarkkuutta ja reipasta työasennetta
- työturvallisuus- ja tieturvakorttia.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian www.go-on.fi-sivujemme kautta ja olet mukana hakuprosessissa. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Anna Koskela, 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi