(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Onko infrapuolen rakentaminen sinulle tuttua? Hallitsetko kaivinkoneen käytön? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle tarjota vakituista työsuhdetta!

Haemme nimittäin nyt KAIVINKONEENKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Tehtävänäsi on toimia asiakasyrityksessämme pyöräalustaisen kaivinkoneen kuljettajana Kuopion talousalueella, kaupunkiympäristössä. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7-15.30. Työsuhde on vakituinen.

Odotamme hakijalta oma-aloitteista ja ammattimaista työotetta. Sinulla täytyy olla jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja mieluiten infrapuolen rakentamisesta sekä hallita 3D-mittalaitteiden käyttö.

Tarjoamme sinulle luotettavan ja vakaan työnantajan sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jolloin työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedusteluihin vastaa Miia Tarvainen p. 050 362 3984 tai miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu  henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi