(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja Tsaari Oy:lle
Tsaari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Oletko ammattitaitoinen kaivinkoneenkuljettaja ja haluat tehdä töitä maanrakennustöiden parissa?
Tsaari Oy etsii kokenutta kaivonkoneenkuljettajaa pitkään työsuhteeseen pääkaupunkiseudun työmaille.

Yritys toteuttaa kattavia maanrakennuspalveluita kuluttajille omakotitalorakentamisen parissa. Tulet työskentelemään Tsaari Oy:n työmailla ja työporukan mukana Barona Rakennuksen toimiessa työnantajanasi. Tavoitteenamme on, että siirryt myöhemmin kokonaan asiakasyrityksen kirjoille.

Työnkuvaan kuuluvat erilaiset maanrakennustyöt ja rakennusten pohja- ja perustyöt. Menestyäksesi työtehtävässä tarvitset aikaisempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta, oma-aloitteellisuutta ja tarkkuutta. Työskentely painottuu omakotitalorakentamiseen, teemme pohjatöitä ihmisten kodeille ja tulevat asukkaat voivat olla hyvin kiinnostuneita kaikista rakennusvaiheista, joten asiakaspalveluhenkisyys on meille tärkeää.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta rakennusalasta ja kaivinkoneen kuljettamisesta
  • tarkkuutta ja itsenäistä työotetta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä
  • rakennusalan TES:n mukainen palkka
  • kattavan työterveyshuollon
  • työvaatteet ja tarvittavat työkalut
  • erilaisia virkistystapahtumia ja mahtavan työporukan

Miksi hakea Tsaari Oy:lle?

Tsaari Oy:ta yrityksenä voi kuvailla paikkana, johon on helppo mennä. Siellä näkyy joustava ja ihmisläheinen työkulttuuri, jossa arvostetaan jokaista työntekijää. Pienen yrityksen kaveriporukkamainen työilmapiiri takaa loistavan ryhmähengen, vastuuta ja välittämistä. Yrityksessä halutaan, että jokainen voi hyvin töissä ja sen ulkopuolella. Yritys tukee jokaista työntekijää liikkumisessa ja järjestää myös yhteisiä virkistystapahtumia.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään helposti ja nopeasti sivun alalaidasta järjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.