(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme nyt kaivinkonekuljettajaa Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työkoneena on 8 tonninen kumitelakaivinkone. Työt ovat pääasiassa pintatöitä, esimerkiksi tasauksia.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta ensisijaisesti viherrakennukseen liittyvästä kaivinkonetyöstä. Arvostamme etenkin tarkkuutta ja rauhallisuutta. Työ vaatii piirrustusten lukutaitoa ja laserien käytön hallintaa.

Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Tunnetko viherrakennuksen salat ja osaat ohjastaa kaivinkonetta tarvittaessa tarkastikin? Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.