(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja, PKH Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Asiakkaamme Pirkanmaan Kone- ja Huoltopalvelut PKH Oy on monipuolisiin maanrakennustöihin ja kiinteistöjen ulkohoitoon erikoistunut yritys Ylöjärvellä. PKH Oy toteuttaa taidokkaat maanrakennustyöt ammattilaisen varmuudella Pirkanmaan alueella aina Ylöjärveltä Lempäälään ja Kangasalle. Laadukkaan kaluston ja kokeneen henkilökunnan voimin maanrakennustyöt, kuten pohjarakentamisen ja viherrakentamisen työt, sujuvat käden käänteessä. 

Etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

KAIVINKONEENKULJETTAJAA.

Etsimme juuri Sinua kovan ammattiylpeyden omaava, itsenäiseen työhön kykenevä ahkera tekijä, jolle on tärkeää tehdä työt kerralla oikein ja huolella. Työmaat sijaitsevat Pirkanmaalla, Tampereen ympäristössä. Pieni tiimi tekee töitä vastuun ja vapauden ilmapiirissä, huumoria unohtamatta. 

Edellytämme sinulta:

  • työkokemusta kaivinkoneenkuljettajana
  • hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalvelutaitoja
  • työpiirustusten lukutaitoa ja työjärjestyksen suunnittelutaitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • työturvallisuustaitoja
  • hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:

  • kilpailukykyisen palkan, riippuen kokemuksestasi
  • hyvän työporukan
  • nykyaikaiset koneet ja laitteet
  • vastuuta ja vapautta tarjoavan työpaikan

Työ on kokoaikaista päivätyötä, toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde alkaa vakituisella vuokrauksella kauttamme, ja sinulla on mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille jo 4 kuukauden jälkeen. Palkkaus on maa- ja vesirakennusalan TES:n tai sopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen p. 044 7404501. Täytä hakemus heti tai soita itsesi suoraan haastatteluun!


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.