(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja - Orimattila
Konepalvelu Pärhä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020
Konepalvelu Pärhä on luotettava ja vahva maanrakennusalan ammattilainen Orimattilasta. Perheyritys toimii pääsääntöisesti Päijät-Hämeessä, mutta tarvittaessa myös laajemmalla alueella. Yritys tarjoaa monipuolisia maanrakennuspalveluita, raivausjyrsintää sekä traktoriurakointia. Kokemusta näistä on kertynyt jo yli 10 vuoden ajalta. Konepalvelu Pärhälle tärkeintä on tyytyväinen asiakas sekä työn korkea laatu.
Etsimme asiakkaallemme Konepalvelu Pärhälle ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaivinkoneenkuljettajana tulet työskentelemään infrarakentamisen parissa ja työmaat sijaitsevat Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Kymenlaakson alueilla. Kyseessä on päivätyö ja työaika sijoittuu klo 7-16 välille. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla vähintään muutaman vuoden työkokemusta alalta. Erityisesti kokemusta tulisi olla tela-alustaisesta kaivinkoneesta ja 3D koneohjausjärjestelmästä. Työtehtävät vaativat myös työpiirrustusten lukutaitoa. Sinulta tulisi löytyä voimassa olevat työturvakortti ja tieturvakortti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä reipasta aikaansaavaa asennetta. 

Nyt on tarjolla erinomainen työmahdollisuus!  Yritys tarjoaa ammattitaitoiselle kaivinkoneenkuljettajalle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.9.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653/ hannele.hiltunen@eilakaisla.fi ma-pe klo 9-15 välisenä aikana.