(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja / maanrakennustyöntekijä (Pk-seutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsimme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa/maanrakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun työmaakohteisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat joustavalla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko.

Asiakasyrityksemme on kotimainen maanrakennustöihin keskittynyt yritys.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia ja talonpohjia, joten edellytämme hakijoilta tela-alusteisten kaivinkoneiden hallintaa. Etsimämme henkilö ei vieroksu myöskään lapiointitöitä. Eduksesi luemme kokemuksen erilaisten maansiirtokoneiden käytöstä.

Työ sopii erinomaisesti maanrakennusalan ammattilaisille, joille on karttunut työkokemusta jo useamman vuoden ajalta. Tai voit olla myös alasta kiinnostunut, hieman kokemusta jo töistä kerryttänyt tuleva ammattilainen. Tärkein on hyvä motivaatio ja asenne annettuihin työtehtäviin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, monipuolisen työnkuvan sekä tarvittavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai laittamalla hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse Mikaelille. Kerro hakemuksessasi työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot: Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Voit myös soittaa Mikaelille suoraan ja kertoa itsestäsi puhelimitse.