Kaivinkoneenkuljettaja - Kouvola, Lappeenranta, Kotka, Imatra, Valkeakoski, Riihimäki, Hämeenlinna, Lahti, Mäntsälä, Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Tupala-Yhtymä Oy on maanrakennuksen ja maansiirron moniosaaja, joka tuottaa maanrakennustöitä niin pieniin kuin suuriin hankkeisiin, ympäristörakentamiseen sekä pilaantuneiden maa-alueiden ja teollisuuden prosessiylijäämän käsittelyyn. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen ja suurimmat asiakkaamme ovat Fortum, Stora Enso ja Metsä Group. Toimintamme perustuu laatuun sekä täsmälliseen ja kustannustehokkaaseen palvelutuotantoon, jossa asiakas on aina toiminnan keskiössä. Olemme kasvava, monipuolinen ja kehityshaluinen yritys, jossa työskentelee tällä hetkellä reilut 20 maanrakennusalan ammattilaista. Olisitko Sinä seuraava vahvistus joukkoomme?

Etsimmeasiakkaallemme Tupala-Yhtymä Oy:lle ammattitaitoista Kaivinkoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työmaatsijaitsevat Etelä- ja Itä-Suomen alueella, joten voit hakea tähän tehtävään mistä päin Suomea tahansa. 

Kaivinkoneenkuljettajana työskenteletvaihtelevien tehtävien parissa erilaisilla työmaakohteilla. Kalusto koostuumodernista konekannasta, johon kuuluu kaivinkoneiden lisäksi myös muita työkoneita, kuten pyöräkuormaajia ja dumppereita. Koneiden lisäksityökavereinasi toimii rento, mutta ammattimainen joukko maanrakennusalanammattilaisia, joten toivomme että saamme sinusta joukkoomme mukavan kollegan jaluotettavan tiimityöskentelijän.

Toivomme sinulta tiimityötaitojen lisäksikaivinkoneiden käsittelytaitoa ja muiden työkoneiden käyttötaidot katsotaaneduksesi. Työkokemuksen rinnalla arvostamme myös reipasta asennetta sekäkiinnostusta maanrakennustehtäviä kohtaan, joten voit olla myös alan tuoreosaaja! Tehtävässä tarvitaan työturva-, tulityö- ja ensiapukorttia. Mikälikortteja ei löydy vielä taskustasi, niin ei hätää, koulutukset järjestetääntarpeen mukaan työsuhteen alkaessa. 

Tupala-Yhtymä Oy tarjoaa sinulle vakituisentyösuhteen kasvavan ja kehitysmyönteisen yrityksen palveluksessa. Työtä tehdäänpääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkkaaloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaaEilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16 välisenä aikana. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen japalkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281965
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Hämeenlinna, Imatra, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Mäntsälä, Riihimäki, Valkeakoski