(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja, Koneurakointi Lehto Oy (Turku)
Koneurakointi Lehto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Koneurakointi Lehto Oy tarjoaa monipuolista koneurakointia ja maanrakennuspalveluita Turun seudulla. Hoidamme kaikenkokoiset infrarakennus- ja saneeraushankkeet. Asiakaskuntamme on laaja ja se koostuu pääasiassa yrityksistä. Meille ensiluokkainen työn jälki ja sitä kautta tyytyväinen asiakas on tärkeintä. Siksi henkilökuntamme on ammattitaitoista ja käytössämme oleva kalusto on nykyaikainen ja monipuolinen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa https://www.koneurakointilehto.fi/.

Koneurakointi Lehto Oy etsii nyt KAIVINKONEENKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työkohteet sijaitsevat Turun seudulla ja lähikunnissa.

Haemme porukkaamme ensisijaisesti ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa monipuolisiin työtehtäviin. Otamme haussa huomioon kuitenkin uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat, jotka haluavat kehittyä maanrakennusalan ammattilaisiksi. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja sopeutumiskykyä työmaakohtaisiin työnkuviin. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tieturvakortti katsotaan eduksi, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740 tai Marko Lehto, puh. 044 724 7850. Tiedustelut arkisin klo 9–16.