(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneenkuljettaja Kangasalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut maanrakennusalan osaaja, he etsivät nyt joukkoonsa ahkeraa

KAIVINKONEENKULJETTAJAA Kangasalle

Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kokemusta mittalaitteiden käytöstä (taso- tai putkilaser), kokemusta pyöräkoneen käytöstä sekä työtekevää asennetta. Valittavalla henkilöllä on mahdollisuus saada myös vastuullisempi rooli, vetovastuu työmaalla.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaisen konekannan sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Kaivinkoneenkuljettaja Kangasalle. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Inga Koivumäki: inga.koivumaki@temp-team.fi tai 040 719 1713 (arkisin klo 9.00-16.00).