Kaivinkoneen perämies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Terve! Meillä on etsinnässä Espoossa sijaitsevalle työmaalle ammattitaitoinen ja motivoitunut kaivinkoneen perämies rivi- ja kerrostalojen pohjien tekoon. Voisitko se olla sinä?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös tiimissä. Arvostamme ahkeraa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme henkilöllä olevan aiempaa kokemusta perämiehen töistä, pohjien teosta sekä piirrustuksien tulkitsemisesta. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät ja monipuoliset perämiehen työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Iloinen HR-tiimimme on työsuhteesi tukena ja vastailee mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikimmiten! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, ja kestää marraskuulle asti. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori, Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: perämies, rakennusala, rakennusmies, Espoo, Helsinki, Vantaa, pääkaupunkiseutu, maanrakennus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498092
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa