Kaivinkoneen perämies
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia maanrakennustöitä erilaisilla rakennus- ja infrakohteiteissa. Voi olla myös esimerkiksi aloitteleva kaivinkoneenkuljettaja, sillä työssä on mahdollista edetä kaivinkoneenkuljettajan tehtäviin!

Eduksi katsomme:

- aikaisempi kokemus maanrakennustöistä
- voimassa oleva työturvallisuuskortti
- sujuva suomen kielen taito
- reipas asenne ja hyvä fyysinen kunto
- kuvanlukutaito sekä taso- ja putkilaserin osaamista

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää soita numeroon 040 689 5300.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot