Kaivinkoneen perämies

RekryDiili Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme nyt asiakasyrityksellemme HETI alkavaan työhön

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ

Kiinnostaako reissuhomma? Nyt olisi tarjolla duunipaikka hyvällä asenteella varustetulle kaivinkoneen perämiehelle.

Kaikki työkokemus on plussaa, mutta tärkeintä on työtä tekevä asenne, joten sinun ei välttämättä tarvitse olla kokenut konkari. Työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa.

Työmaa sijaitsee Siikalatvassa, Keskilässä. Kyyti lähtee maanantaina Vammalasta ja ajaa Tampereen ja Oriveden kautta Jyväskylään ja siitä eteenpäin, joten voit hypätä kyytiin missä asutkin.

Töitä tehdään maanantaista torstaihin, majoitus on järjestetty työviikon ajaksi. Torstai-iltana ajetaan takaisin Pirkanmaalle.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Päivärahat maksetaan.

Kyseinen työmaa kestää n. 3 kuukautta, mutta työmaita riittää, joten hyvälle työntekijälle olisi pitkäaikaisempi työpaikka tiedossa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian tai soita heti Jukka Saarijärvelle p. 040 143 8507 sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja voit päästä jo maanantaina töihin.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta