(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Etsimme nyt KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ asiakkaamme kohteeseen Hämeenlinnassa. Töitä olisi tarjolla heti useamman kuukauden verran!

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Työhösi perämiehenä kuuluu kaivinkonekuskin oikeana kätenä työskentely. Tässä kohteessa hommana on jäte- ja sadevesiviemärien asennusta. Muut työtehtävät perämiehenä voivat koostua esimerkiksi koron katsomisesta, kaapeleiden kaivamisesta tai muista kunnostus- ja ylläpitotöistä. Kerrothan siis minkälaiset työvaiheet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Sinulta toivomme koulutusta alalle, kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Etsimme työntekijää, jolla on:
- putki- ja tasolaserin käyttökokemusta
- kokemusta kunnallistekniikan parissa työskentelystä
- lisäksi sinulla tulisi olla jonkin verran kuvienlukutaitoa
Työn raskaan luonteen vuoksi myös hyvästä fyysisestä kunnosta on etua.

Myös seuraavat seikat sinulla olisi hyvä olla kunnossa:
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tieturva 1
- Oman auton käyttömahdollisuus
- Reipas asenne työntekoon!

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisen työkohteen, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Tähän tehtävään työllistyessäsi töitä olisi ainakin kesäkuun loppuun saakka, jonka jälkeen työllistyminen toiselle työmaalle on mahdollista. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Hämeenlinnan toimistoltamme käsin. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

MITEN HAET PAIKKAA?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme sihti.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Paikka täytetään välittömästi sopivan tekijän löydyttyä. Jos kaipaat lisätietoja tai apua hakemisessa, voit kilauttaa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerolalle numeroon 040 546 3186 arkisin 8-16 välillä. Tsemppiä hakuun!

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.