(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle/Tampereelle

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ jakeluasemaprojekteihin.

Asiakkaamme on 45 henkilöä työllistävä suomalainen yritys, joka toimii asemarakennuksen kotimaisena edelläkävijänä. Haluaisitko sinä olla osa tätä tiimiä? 

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on alan koulutus (tai vastaava kokemus alan työtehtävistä) ja työkokemusta sen verran, että kykenet itsenäiseen työhön. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja tarkuutta sekä oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan. Työ vaatii voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Työkohteita on ympäri Suomea, joten sinulla täytyisi olla matkustusvalmius ja mahdollisuus joustaa työajoissa. Pääsääntöisesti työmaat ovat kuitenkin Pirkanmaalla/Tampereen seudulla.

Palkkaus sopimuksen/osaamisen mukaan. Ylityöt maksetaan infra-alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työsuhteeseen etsitään pitkäaikaista tekijää, joka mahdollisesti siirtyisi vakituiseksi tekijäksi asiakkaan kirjoille vuokra-ajan jälkeen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja työstä ja työtehtävistä antaa Noora Pyymäki p. 040 1964 760.