(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme asiakkaallemme Kaivinkoneen perämiestä Tampereelle.

Työskentelet perämiehenä Tampereen alueella erilaisissa työkohteissa. Jos lapio on sinulle mieluinen työkaveri, olet säänkestävä ja fyysisiin töihin sopiva persoona, niin tässä olisi sinulle oiva työmahdollisuus ulkohommiin.

Odotamme Sinulta työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Työmaaprojektien kestot vaihtelevat tapauskohtaisesti, ja tässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen p. 0504766545 arkisin klo 10-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!