Kaivinkoneen perämies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Onko maanrakennus sinulle tuttua? Oletko aiemmin jo toiminut kaivinkoneen perämiehenä? Lue lisää alta!

Etsimme asiakasyrityksemme työmaalle kaivinkoneen perämiestä. Työ on pääasiassa infranrakentamista, eli vesijohto-, viemäri- ja kaukolämpöverkostoihin liittyvien kaivantojen tekemistä. Etsimme henkilöä, jolla on jo ennestään kokemusta perämiehenä toimimisesta. Toivoisimme, että sinulle olisi tuttua, niin maanrakennus-, kuin putkityötkin. Kerro hakemuksessasi myös osaamisestasi taso- ja putkilaaserin käytössä.

Pärjäät pitkälle, mikäli omaat alan koulutuksen tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset laserilla mittaamisen ja pystyt avustamaan kaivinkoneen kuljettajaa työssään. Kokemus infrarakentamisesta on eduksi. Porukkaan sopii loistavasti tiimityöskentelyyn tottunut tekijä, jolta ei sormi mene suuhun kiireen keskellä. Työturvallisuuskortti on työn saamisen edellytys, jos korttisi on vanhentunut niin katso tulevat kurssit täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa

WorkPower on toiminut alalla yli 15 vuotta, joten laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä kattava perehdytys on itsestäänselvyys! Toimistollamme sinua palvelee timanttinen raksatiimi, josta tulet saamaan oman yhteyshenkilön koko työsuhteesi ajaksi. Palkkaa maksamme osaamisesi mukaan, joten arvostamme kattavia tietoja edellisistä työtehtävistäsi.

Jos kiinnostuit paikasta, laita hakemus heti tulemaan! Lisätietoja antaa tarvittaessa HR-koordinaattori Jenna Rantanen:

Ma-pe klo 09-15 p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: perämies, maanrakennus, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362641
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere