Kaivinkoneen perämies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

 

Hei sinä rakennusalan ammattilainen! Haemme asiakkaallemme kaivinkoneen perämiehiä pääkaupunkiseudulle. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset perämiehen tehtävät, kuten maanrakennus-, keräily- ja lapiotyöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme henkilö on motivoitunut, sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on melko raskasta. Edellytämme, että hakijalla on voimassa oleva työturvakortti, eduksi on myös, jos hakijalta löytyy ratatyökortti,mutta se ei ole välttämättömyys. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä on eduksi, mutta ei ole pakollinen, sillä asenne ratkaisee. Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen.

Hakuprosessi: 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksen alla olevasta linkistä. Olethan ripeä, sillä työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä:

Päivi Seitz, HR-koordinaattori
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: kaivinkoneen perämies, maanrakennus, pääkaupunkiseutu, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269219
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa