(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

 

Hei sinä rakennusalan ammattilainen! Haemme asiakkaallemme kaivinkoneen perämiehiä pääkaupunkiseudulle. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset perämiehen tehtävät, kuten maanrakennus-, keräily- ja lapiotyöt.

Hakemamme henkilö on motivoitunut, sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on melko raskasta. Edellytämme, että hakijalla on voimassa oleva työturva- ja tieturvakortti. Eduksi on myös, jos hakijalta löytyy tieturva 1 -kortti ja puhdasvesi-kortti. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä asenne ratkaisee.

Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksen alla olevasta linkistä. Olethan ripeä, sillä työt alkavat heti!

Lisätietoja tarvittaessa:
Päivi Seitz, HR-koordinaattori
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: kaivinkoneen perämies, maanrakennus, pääkaupunkiseutu, kokoaikatyö