(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Hei sinä rakennusalan ammattilainen! Haemme asiakkaallemme kaivinkoneen perämiehiä vaihteleviin kohteisiin PK-seudulle. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset perämiehen tehtävät, kuten maanrakennus-,keräily- ja lapiotyöt.

Hakemamme henkilö on motivoitunut, sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on melko raskasta. Lisäksi työturvakortin on oltava voimassa. Aikaisempi kokemus vastaavista töitä on eduksi, mutta ei pakollista. Toivomme että sinulta löytyy B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksen palkkatoiveineen alla olevasta linkistä. Ole ripeä sillä työt alkavat heti!

Lisätietoa tarvittaessa:

Päivi Seitz, Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi