Kaivinkoneen perämies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Hei sinä rakennusalan ammattilainen! Haemme asiakkaallemme kaivinkoneen perämiestä Pk-seudun alueelle. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Vantaalla, mutta kohteita saattaa olla myös muualla Pk-seudulla.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset perämiehen työt, kuten maanrakennus-, keräily- ja lapiotyöt.  Etsimämme henkilö on hyvin motivoitunut, työhön sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on raskasta.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta maanrakennus työtehtävistä. Voimassa oleva työturvakortti on pakollinen, ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksen palkkatoiveineen alla olevasta linkistä. Ole ripeä sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Lisätietoa tarvittaessa:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135563
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa