(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Hei sinä rakennusalan ammattilainen! Haemme asiakkaallemme kaivinkoneen perämiestä Pk-seudun alueelle. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Vantaalla, mutta kohteita saattaa olla myös muualla Pk-seudulla.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset perämiehen työt, kuten maanrakennus-, keräily- ja lapiotyöt.  Etsimämme henkilö on hyvin motivoitunut, työhön sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on raskasta.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta maanrakennuksen työtehtävistä. Voimassa oleva työturvakortti on pakollinen, ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen toimintatapoihin ja työturvallisuuteen. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksen palkkatoiveineen alla olevasta linkistä. Ole ripeä sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Lisätietoa tarvittaessa:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi