(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneen perämiestä Tampereelle vaihtuviin kohteisiin.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti maanrakennusalan työtehtäviä mm. lapiotöitä, putkitusta ja mahdollisesti pyöräkuormaajalla ajoa. Asiakaamme kohteet ovat isoimpien rakennustyömaiden pohjatöitä. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta maanrakennusalalta, hyvää fyysistä kuntoa ja asennetta työskennellä lapiomiehenä. Voimassa oleva yöturvallisuuskortti on välttämätön ja tieturva, ratatyö ja tulityökortti ovat plussaa.

Työ alkaa toukokuussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika ma-pe klo 7-15:30.

Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan töistä ja olet kiinnostunut työskentelemään alalla lähetä hakemuksesi meille ripeästi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825