(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Etsimme nyt työtä pelkäämätöntä ja tarkkaavaista kaivinkoneen perämiestä T. Palola Oy:lle, joka erikoistunut sähkö- ja televerkon rakentamiseen sekä suuntaporaukseen. Työkohteet sijaitsevat Tampereen keskustassa.

Käytännössä työ koostuu lapiotöistä, sekä kaivinkoneen kuljettajan avustamisesta, kuten kauhan tarkkailusta. Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa.

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvakortti ja B-ajokortti. Piirustusten lukutaito, tieturva1-kortti ja raskaampien ajoneuvojen ajoluvat katsotaan eduksi.

Työtä tehdään arkisin, noin 40-50 tuntia viikossa, ja työpäivät pyritään pitämään pääsääntöisesti 8 tuntisina. Työt alkavat nopeasti, mielellään jo viikolla 35, ja kestävät vuoden loppuun. Pidempiaikainen työllistyminen yritykseen on myös mahdollista, varsinkin jos tekijällä on kiinnostusta matkatöihin, joita yrityksessä tehdään pääsääntöisesti talviaikaan.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509