Kaivinkoneen perämies (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2021

Etsimme asiakkaallemme nyt kokenutta

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ

Tampereelle ja lähikuntiin! 


Perämiehenä toivomme sinulta kokemusta laserin käytöstä, sekä kuvanlukutaitoa. Toimit kaivinkoneen apusilminä, joten teet myös lapiotöitä kaapelien ja putkien asentamisen parissa. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, sekä sujuvaa kommunikointitaitoa muun maanrakennustiimin kanssa. 

Toivomme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan tässä työssä. Toivomme että sinulta löytyy myös ajantasaiset ja alalle vaaditut luvat ja työkortit, sillä ne ovat edellytys työmaalla toimimiselle. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, joka on neuvoteltavissa kokemuksesi mukaan. Ammattilaisena sinun on mahdollisuus saada tästä pitempiaikainen työpaikka.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Hakulinkki: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1232 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n rekrytoinnissa avustava HR-koordinaattori Aleksi Aalto arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot