(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies InfraOnelle
InfraOne Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Kiinnostaako uudet tuulet kasvavassa maarakennusyrityksessä? Etsimme nyt InfraOne Oy:lle perämiehiä. Tuleva tiimisi on täynnä rentoja ja asiansa osaavia ammattilaisia, pärjäät ja viihdyt varmasti!

Katso heti alkuun tältä videolta millainen Infraone on työnantajana ja yrityksenä: https://youtu.be/JY32oDYDWaI

Millaista on työ perämiehenä InfraOnella?

Perämiehen työhön kuuluu erilaiset maanrakennusta avustavat työt, kuten putkiasennukset ja tiivistykset, kaivinkoneen avustavat työt ja rakennusten ulkopuolisten putkien asennukset.

Toivoisimme, että sinulla olisi jonkun verran työkokemusta maarakennusalalta. Mahtavaa olisi, jos olet toimeen tarttuva ja hyvän asenteen omaava. Työkohteet sijaitsevat ensisijaiseti pääkaupunkiseudulla, mutta työmaita löytyy myös muun muassa Tampereen seudulta.

Miksi juuri meille?

Meillä työntekijät viihtyvät, ja ovat kiinnostuneita siitä mitä tekevät. Lupausten pitäminen ja rehti meininki kuuluvat meidän jokapäiväiseen arkeemme. Meillä tehdään töitä aina tosissaan, muttei kuitenkaan hampaat irvessä.

  • Kasvavan yrityksen monipuoliset työt ja etenemismahdollisuudet
  • Nuorekkaan ja innostavan työilmapiirin
  • Ammattitaitoisen ja motivoituneen työtiimin
  • Kilpailukykyisen ja reilun palkkauksen bonuksineen
  • Me luotamme työntekijöihimme
  • Modernin ja laadukkaan työkaluston

Kuulostaako kiinnostavalta? Hae helposti ja kätevästi oheisesta linkistä mukaan osaksi meidän ammattitaitoista mutta rentoa jengiämme pikimmiten, kuitenkin viimeistään 12.5. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit kysyä lisää työstä InfraOnen Kaarle Karttuselta: 040 7099073